Som kjøper har du 14 dagers angrerett. Angreretten gjelder fra den dagen du mottar varen(e). Dersom du ønsker å benytte deg av denne ber vi om at du opplyser oss om dette på epost til kundeservice@etromtil.no. Varen(e) må deretter returneres til oss uten unødig opphold og senest 14 dager fra epost om benyttelse av angreretten.

Varer kan prøves eller testes på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort. Ved bytte eller retur skal varer returneres i sin originale emballasje. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagg. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller som på andre måter er tilskitnet vil bli ansett som brukt. Det er ikke angrerett på hygieneprodukter som hårpynt, smykker, ørepynt og solbriller/briller.

Dersom du ønsker å bytte en vare kan dette gjøres på to måter. Enten ved å bytte varen(e) i vår fysiske butikk i 2. etg på Sletten Senter (Vilhelm Bjerknes vei 4-10, 5081 Bergen), eller ved å bestille ny(e) vare(r) i nettbutikken og sende varen(e) du skal bytte i retur til oss. Ved sending ønsker vi at du først bestiller nytt i nettbutikken og fører inn det nye ordrenummeret på returskjemaet og legger det ved returen. Dersom den nye bestillingen kommer under fraktgrensen kan du gjerne ta kontakt med oss på kundeservice@etromtil.no for å få en rabattkode på fri frakt. Du som kjøper må selv betale for å returnere byttevare(r). Du kan bruke vår returløsning for billigere frakt. Du vil da bare bli trukket 99,- i portokostnad. Dersom du sender en retur uten å benytte deg av vår returløsning, vil vi ikke refundere eget utlegg.

Dersom du ønsker å returnere varen(e) kan dette gjøres på to måter. Enten ved å returnere varen(e) i vår fysiske butikk i 2. etg på Sletten Senter (Vilhelm Bjerknes vei 4-10, 5081 Bergen), eller ved å sende varen(e) i retur. Ved sending vil du bli trukket 99,- på ditt returbeløp. Dersom du sender en retur uten å benytte deg av vår returløsning, vil vi ikke refundere eget utlegg.

For å bruke vår returløsning gjør du følgende:

          - For pakke mottatt i postkasse klikker du her. For større pakker klikker du her.
          - Fyll inn ditt navn og din adresse
          - Skriv inn ditt ordrenummer under referanse
          - Klikk "Lag returetikett"
          - Deretter skriver du ut etiketten og klistrer på pakken
          - Lever pakken på ditt nærmeste postkontor eller post-i-butikk

Husk å ta vare på kvitteringen du får på postkontoret når du returnerer pakken. Denne fungerer som returbevis. Merk at risikoen ved en retur (i tilfelle tap eller skade under sending) ligger hos kunden. Derfor er det viktig at varene pakkes forsvarlig inn. Vi ber deg om å ikke bruke varers originalemballasje som forsendelsesemballasje, eller klistre fraktlapper og annet på denne.

Adresse for retur:

Et Rom AS
Vilhelm Bjerknes vei 4-10
5081 Bergen