Bytte og retur

Varer kan prøves eller testes på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort. Ved bytte eller retur skal varer returneres i sin originale emballasje. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagg. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller som på andre måter er tilskitnet vil bli ansett som brukt. Det er ikke angrerett på hygieneprodukter som hårpynt, smykker, ørepynt og solbriller/briller.

Dersom du ønsker å bytte en vare kan dette gjøres på to måter:

     1. Ved å bytte varen(e) i vår fysiske butikk i 2. etg på Sletten Senter (Vilhelm Bjerknes vei 4-10, 5081 Bergen).

     2. Ved å bestille ny(e) vare(r) i nettbutikken og sende varen(e) du skal bytte i retur til oss. Dersom du ønsker å bytte vare(r) kan du gjerne ta kontakt med oss på kundeservice@etromtil.no for å få en rabattkode på fri frakt for den nye ordren (husk å oppgi opprinnelig ordrenummer). Du som kjøper må selv betale for å returnere byttevare(r). Du kan bruke vår returløsning for billigere frakt. Du vil da bli trukket 89,- i portokostnad. Dersom du sender en retur uten å benytte deg av vår returløsning skal pakken sendes med sporing. Vi refunderer ikke eget utlegg.

Dersom du ønsker å returnere en vare kan dette gjøres på to måter:

     1. Ved å returnere varen(e) i vår fysiske butikk i 2. etg på Sletten Senter (Vilhelm Bjerknes vei 4-10, 5081 Bergen). 

     2. Ved å sende varen(e) i retur. Ved sending vil du bli trukket 89,- på ditt returbeløp. Dersom du sender en retur uten å benytte deg av vår returløsning skal pakken sendes med sporing. Vi refunderer ikke eget utlegg.

For å bruke vår returløsning gjør du følgende:

          - For pakke mottatt i postkasse klikker du her. For større pakker klikker du her.
          - Fyll inn ditt navn og din adresse
          - Skriv inn ditt ordrenummer under referanse
          - Klikk "Lag returetikett"
          - Deretter skriver du ut etiketten og klistrer på pakken
          - Lever pakken på ditt nærmeste postkontor eller post-i-butikk

Husk å ta vare på kvitteringen du får på postkontoret når du returnerer pakken. Denne fungerer som returbevis. Merk at risikoen ved en retur (i tilfelle tap eller skade under sending) ligger hos kunden. Derfor er det viktig at varene pakkes forsvarlig inn. Vi ber deg om å ikke bruke varers originalemballasje som forsendelsesemballasje, eller klistre fraktlapper og annet på denne.

Adresse for retur:

Et Rom AS
Vilhelm Bjerknes vei 4-10
5081 Bergen

Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.